Tip: Vraag een dag organiseren met een Professional Organizer cadeau.

Wie ben ik?

Mijn naam is Babs van Hasselt (geb. 1954). Ik woon samen met mijn partner en twee kinderen in Broek in Waterland. Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam in het middelbaar onderwijs. Ik doceer Engels aan een grote scholengemeenschap in Purmerend. Daarnaast begeleid ik leerlingen in het beter omgaan met  faalangst.

Al enige tijd voelde ik de behoefte om naast het lesgeven iets anders te gaan doen. Via een advertentie kwam ik in aanraking met The Get Organized Institute. Toen ik in juni 2006 de cursus Professional Organizer had gedaan, wist ik zeker dat ik hiermee verder wilde. Naast het lesgeven werk ik nu  met veel plezier als Professional Organizer.

Er zijn grote verschillen. In het onderwijs boek je vaak pas op termijn resultaat. Als Organizer bereik je meestal snel - in één dag - winst. Ik houd van het directe contact met de cliënt en de grote afwisseling die dit beroep met zich meebrengt. Ik heb de ethische code voor Professional Organizers ondertekend. Dit laatste houdt o.a. in dat ik respectvol met de eigendommen van anderen omga en dat ik alle informatie die ik van cliënten krijg, geheimhoud.

Van juni 2008 tot december 2013 ben ik aangesloten geweest bij de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. De NBPO heeft als doel om de kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden te bevorderen.

Als u ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, dan doe ik mijn uiterste best om u weer in een prettige ruimte te laten wonen en/of werken.