Tip: Neem één kamer tegelijk onder handen.

Werkwijze

Eerste contact
Ons eerste contact  is vaak per telefoon. Door middel van vragen probeer ik een beeld van uw situatie te krijgen en wat u georganiseerd wilt hebben.

Intakegesprek
Daarna kom ik bij u thuis of op het werk om de situatie op te nemen. Aan dit intakegesprek zijn geen kosten verbonden. Samen lopen we het huis of de werkplek langs. Zo’n gesprek duurt meestal 1 á 1½ uur. Aan het eind maken we een plan van aanpak. En geef ik een schatting van het aantal uren dat de klus gaat duren. Als u besluit met mij in zee te gaan, maak ik ter plekke een offerte op.

Aan de slag
Op de afgesproken dag beginnen we op tijd. In de te organiseren ruimte gaat letterlijk alles wat zich daarin bevindt door uw en mijn handen. We kijken wat u wilt u bewaren en wat weg kan. De te bewaren spullen worden gesorteerd. Voor wat weg kan maar nog waardevol en bruikbaar is, help ik u een goede bestemming te vinden. Aan het eind van de sessie wordt de ruimte opnieuw ingericht.

Nazorg
De ervaring leert dat het goed mogelijk is om na een organiseersessie orde op zaken te houden. Dat komt omdat u een werkbare indeling van spullen hebt gemaakt. Na enkele weken neem ik nog een keer contact met u op om te vragen of dit ook echt is gelukt.