Tip: Bent u een rommelkont ? Doe de test, dan komt u er snel achter!

Klanten

Wie maken er gebruik van de diensten van een Professional Organizer? Dat kunnen zowel particulieren als organisaties of bedrijven zijn.  Ook mensen met een PGB kunnen deze hulp inkopen.

We leven in een drukke tijd. Menigeen moet werk- en huishoudelijke taken combineren.  We komen moe thuis en moeten daar eigenlijk  vaak meteen weer aan de slag. Opruimtaken worden dan al snel doorgeschoven.

Ook op het werk kunnen zaken zich opstapelen. Veel tijd gaat op aan het zoeken naar de juiste papieren. Archivering is van levensbelang. Vaak zitten we ook nog opgescheept met de  spullen van een voorganger. 

Iedereen wil zich in zijn huis of op zijn werkplek prettig kunnen voelen. Als u prima kunt leven in een huis vol spullen of aan een volgestapeld bureau, heeft u geen probleem. Mocht dit niet zo zijn dan is ordening geboden. Misschien bent u al vaak begonnen met opruimen, maar bleef u halverwege steken en zakte u de moed in de schoenen. Dan loont het de moeite om mij in te schakelen.

Als Professional Organizer help ik u om weer greep krijgen op de eigen woon- en/of werkplek. Samen met u stel ik een plan op. Ik werk één op één met u. Ik hanteer een professionele benadering, waarin uw wensen centraal staan. Het is van belang dat u rustig de tijd kunt nemen en niet gestoord kunt worden.